razmak razmak razmak razmak razmak

Uputstvo

SuperPopust.com je centralno mesto na kome će se objavljivati sve promotivne akcije i popusti kompanija na tržištu Srbije.

Na početnoj strani (stranica HOME) nalazi se pregled osnovnih segmenata sajta, a najvažniji sadržaji su posebno istaknuti i odmah dostupni. Sa leve strane, odmah ispod logotipa nalazi se GLAVNI MENI. Odmah pored na vrhu, na sredini nalazi se PRETRAGA, a odmah ispod nje spisak AKTUELNIH AKCIJA. Sa desne strane se mogu videti segmente AKTUELNOSTI i POSEBNO IZDVAJAMO.

AKCIJE

Svaka akcija ima naziv kompanije i opis same akcije, oznaku da li je novopostavljena (NOVO) ili je istekla (ISTEKLO), mesta u kojima se nalaze prodajna mesta kompanije, kao i trajanje akcije.

Klikom na aktivne linkove unutar bloka jedne akcije (naziv kompanije i ili opis akcije) otvara se nova stranica na kojoj je detaljno prikazana ta akcija.

Na stranici na kojoj je detaljno prikazana pojedinačna akcija nalaze izlistane slike na kojima su prikazani proizvodi sa cenama. Pored malih slika proizvoda na ovoj stranici se nalaze i logo kompanije čija je akcija u pitanju, opis kompanije i akcije, rok trajanja akcije, a na dnu stranice spisak prodajnih mesta i poslovne informacije o kompaniji.

Da bi se videla velika slika sa detaljnim prikazom proizvoda i njihovih cena, potrebno je kliknuti na jednu od malih slika koje detaljno prikazuju proizvode na ovoj stranici. U novom prozoru web browsera (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari...) će se prikazati velika slika (u nekim browserima treba još jednom kliknuti na sliku da bi se ona prikazala u punoj velčičini).

Svaki klik na na malu sliku na stranici pojedinačne akcije će otvoriti novi prozor ili tab (u zavisnosti od podešavanja browsera) tako da se u isto vreme može pratiti više velikih slika pojedinačno i lista malih slika na stranici pojedinačne akcije.

PRETRAGA

Na sajtu možete vršiti pretragu akcija. Na vrhu HOME stranice se nalazi detaljna pretraga, a na svakoj drugoj stranici se nalazi brza pretraga ispod glavnog menija.

POSEBNO IZDVAJAMO


  • Prati SuperPopust.com na:

    Prati SuperPopust.com na Facebook - u    http://www.superpopust.com/


    Prati SuperPopust.com preko RSS feed-a

    Prati SuperPopust.com na Twitter- u

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  Find us on Google+SuperKupnja.com

© Copyright by Eklektika